Snelle(re?) manier om adenosine te spuiten

Interessant idee om snel adenosine te spuiten: http://academiclifeinem.blogspot.nl/2012/12/trick-of-trade-combine-adenosine-and.html

Wat zijn jullie ideeën hierover?

Advertisements

5 thoughts on “Snelle(re?) manier om adenosine te spuiten

  1. Ja dat vroeg ik me ook af Carianne, het zou wel interessant zijn om te proberen. Ik vroeg het net aan de cardioloog achter me maar die had er ook nog nooit van gehoord…

  2. Ik moet zeggen dat ik eigenlijk nog nooit problemen heb gehad met eerst de adenosine en daarna de flush. Keer proberen misschien. Ik zie trouwens in de comments dat ze aanraden om 20ml te flushen, persoonlijk doe ik altijd 5ml en werkt tot nu toe. Jullie?

  3. Tijdens mijn cardiostage af ik altijd niet-opgeloste adenosine met daar achteraan een flush van 10ml, met een 3weg kraantje. Maar dat is op zn sterkst slechts eminence based medicine.

  4. Ik doe het ook zoals Yuri het beschrijft, maar het idee in het artikel is dus dat je het tijdsverlies dat je hebt met het kraantje omdraaien/hand wisselen naar flushspuit zo opvangt. Of dat nou echt winst oplevert weet ik niet, maar was wel benieuwd of iemand hier ervaring mee heeft of ooit van heeft gehoord. Wel prettig als het ineens werkt met 6mg ipv meermalen herhalen met hogere dosering.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s